Taking too long? Close loading screen.

ZANN wereld telers!

Ben je benieuwd geworden naar onze telers? Ga met je muis over de punaise op de kaart en ontdek interessante feiten van een aantal van onze vaste telers!

Rainforest

Hi, ik ben Edwin Medrano!
Ik produceer gember
Wil je meer weten, lees dan even verder!

Bagasdomonte

Hi, ik ben Iliodio
Ik teel bosbessen
Wil je meer weten, lees dan even verder!

Agricola MYC

Hi, wij zijn Agricola MYC!
Wij telen appels
Wil je meer weten, lees dan even verder!

Agricola MYC

Bagasdomonte

Edwin Medrano

Telers

Ook samenwerken met ZANN?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en telers. Wij begrijpen dat alleen indien alle partijen tevreden zijn wij een gezamenlijke toekomst hebben.

Onze “ZANN telers’’ zijn daarom erg belangrijk! Wij bespreken voor het seizoen samen in goede harmonie wat te telen en vervolgens verzorgt ZANN, zeker van kastelers, voor 100% de afzet.

Onze vaste leveranciers weten onze snelle financiële afhandeling en de betrokken informele manier van samenwerken te waarderen, hoe dit precies werkt leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek!

Klanten

Wij zijn uiteraard erg trots op de prachtige producten van onze eigen telers. Vruchtgewassen zoals paprika, tomaat en komkommer zijn het hart van het bedrijf. Maar ook na het “Nederlandse seizoen” vind je een compleet assortiment. Om jaarrond te kunnen leveren en aangezien sommige producten nou eenmaal niet in Nederland groeien maken wij gebruik van ons wereldwijde netwerk van eigen telers.

Zoals bijvoorbeeld kurkuma uit Peru, bosbessen uit Chili en peren uit Argentinië. En of je nu inkoper bent bij een groothandel, supermarkt of bijvoorbeeld natuurvoedingswinkel; bij ons staat de klant centraal! ’s Ochtends geoogst = de volgende dag bij de klant. 

Dagelijks verzorgen wij voor diverse soorten afnemers zowel gemixte pallets als verpakte producten als de volle vrachten.