Taking too long? Close loading screen.

Biokwekerij Poldervaart
Dorpsdijk 40
3237 LC Vierpolders
T. 0181-416038
info@biokwekerijpoldervaart.nl

Biokwekerij Poldervaart

Hi, wij zijn Andre (vader) en Rene (zoon) Poldervaart! In Zuid-Holland te Vierpolders, midden in de weilanden, telen wij met trots op 30.000m2 paprika’s, komkommers, trostomaten en onze bekende zoete Honey Drops; cherry – en cocktailtomaatjes. Ook te herkennen aan de clip met het bijtje.
Leuk om kennis te maken!

HISTORIE
Hier wat Poldervaartgeschiedenis:
Al sinds 1970 zijn wij een familiebedrijf. In 1999 zijn wij omgeschakeld naar BIO. Een beslissing waar wij tot de dag vandaag blij mee zijn. Gedreven door nog meer bewustzijn en liefde voor de natuur behaalden wij in 2004 het DEMETER certificaat. DEMETER gaat verder dan de teelt alleen, ook persoonlijk halen wij er veel voldoening uit. Wij beschikken over een WKK (warmte krachtkoppeling). De door ons niet benodigde warmte wordt aan de bewoners van het eiland geleverd. De warmte wordt op deze manier nuttig gebruikt.

BIO-Center ZANN
Wij hebben een zeer prettige samenwerking met BIO-Center ZANN. We hebben dagelijks contact over het verloop van de teelt, de verkoop en alles wat ons bezighoudt. Wij zijn elkaars verlengstuk. Wij de teelt, ZANN de afzet. Een van de belangrijkste kenmerken is dat we in de bioteelt in de grond telen. Op deze manier is het dan ook zeer belangrijk alert te blijven, er kan immers van alles mis gaan. Al leren wij nog elke dag, kunnen we toch wel zeggen dat we door ons steeds te ontwikkelen en door te vernieuwen wij zeer mooie producten kunnen afleveren!

Meer weten? kijk ook op: www.biokwekerijpoldervaart.nl